Saturday, April 15, 2006

Any Geeks Out There???

Marc and I are having a strange problem with out computer. Usually, when we want to get to a website we either type website.com or www.website.com and poof... we are there. Now, all of a sudden, you have to add in the "http://" before the website otherwise it will just sit there. Any idea of why this is happening and how to fix it?

9 comments:

  1. Sorry...cant help..but I went to Ocean City, NJ the other day and I saw a couple that reminded me of you and Marc...Dylan and all :)

    ReplyDelete
  2. My parents had that problem with their computer and when I went to look at it, the first thing I did was an AdAware search and it found all kinds of adware. There were a couple of viruses as well.

    The minute I removed that stuff, it went back to normal. I don't know exactly which adware or virus was causing the problem, or maybe it was unrelated, but that's my only suggestion.

    ReplyDelete
  3. I'm a "geek" but not a computer geek :)

    ReplyDelete
  4. I am having the same exact problem and it just started on Friday. We have Comcast and I called them and they said that it had something to do with my antivirus but they couldn't help me. Argh!

    ReplyDelete
  5. I had the same thought as Jane. Ad-Aware is a free download and a life-saver.

    http://www.download.com/3405-8022-5153545.html?part=dl-ad-aware&subj=dl&tag=top5

    ReplyDelete
  6. Hey, is there an email address I can contact you by?

    ReplyDelete
  7. Anonymous5:04 PM

    whoops I didnt mean that here, how do I delete???

    ReplyDelete
  8. I took care of it idiot - and do me a favor - stay off my blog. You were talking about a good friend of mine!

    ReplyDelete
  9. You may want to consider getting a firewall program you can get Zone Alarm for free. I've used that and now I'm using Norton Systemworks and Firewall. In 10+ years on the internet, I've only gotten one really nasty virus. Another thing, switch to Firefox it's safer to use than internet explorer.

    ReplyDelete